Kære FDFere og forældre!

Så er det blevet tid til FDF igen og vi har sådan glædet os til at se jer! Efter en lang sommer hvor nogen har været på landslejr, og andre har oplevet alt muligt andet godt, så er vi nu klar til torsdagsmøderne igen med nye skønne FDF-oplevelser. 🙂

Vi begynder nu på torsdag den 18. august kl. 17.30-19.00 med et fællesmøde for hele kredsen (Familie FDFere er også velkommen til at deltage, så skal en forælder gerne deltage også). Her siger vi hej til hinanden efter sommerferien, og måske byder vi nye velkommen. Der står ledere klar til at tale med nye forældre eller hvis I har spørgsmål til FDF-skjorte eller andet.

Man må altid gerne tage en ven med til FDF så de kan opleve, hvordan det er at gå til FDF. Man kan begynde til FDF om torsdagen fra det sidste år man går i børnehave. Og er man imellem 3 og 6 år kan man gå til Familie FDF den sidste lørdag i hver måned. Man kan prøve de 3 første gange gratis (Familie FDF dog kun 1 gang). Holdets ledere vil gerne vide, hvis der kommer nogen ekstra med i forhold til programmet. I kan finde telefonnumre på hjemmesiden (fdfvibyj.dk), der kan I evt. bare sende en SMS. På samme nummer må I gerne melde afbud hvis jeres barn ikke kommer til FDF så vi ikke står og venter.

Programmer findes på hjemmesiden allerede nu. Familie FDF begynder lørdag den 27. august. 

Vi glæder os helt vildt til endnu en fantastisk sæson sammen med jer!

Hilsen lederne

 • TAK til Købmand Herman Sallings Fond og Aarhus Kommune for tilskud til sæsonstart/PR. (2022)
 • TAK til Dansk Ungdoms Fællesråd for tilskud til nye krea-materialer. (2022) 
 • TAK til Nordea-fonden for tilskud til 2 krible-krable-emnekasser. (2022)
 • TAK til Århus Ungdommens Fællesråd for tilskud til 4 nye lejrbordbænkesæt og 4 lejrborde. (2022)
 • TAK til Aarhus Y´s Men´s Club Marselisborg og Sognestøtten i Viby for tilskud til årets landslejr. (2022)
 • TAK til Nordea-fonden for tilskud til 2 nye bordbænkesæt og ny bålplads i bålhytten på Damtoften samt for grillrist ved shelterpladsen og 2 nye bålpladser ved Katthuset. (2021)
 • TAK til Århus Ungdommens Fællesråd for tilskud til 4 nye gasblus, 6 gryder og 2 pander. (2021)
 • TAK til Dansk Ungdoms Fællesråd for tilskud til 20 nye snitteknive, 2 paller brænde, 4 støbejernes bålpander, 2 dutch oven, 2 par bålhandsker og 1 brændekløver. (2021)
 • TAK til Sognestøtten i Viby for tilskud til årets sommerlejr. (2021)
 • TAK til Aarhus Kommune, Nordea-fonden, AURA, Aarhus Y´s Men´s Club Marselisborg og Sognestøtten i Viby for tilskud til renoveringen af Damtoften. (2020-2022)
 • TAK til Aarhus Kommune, Salling Fondene og Dansk Ungdoms Fællesråd for støtte og kompensation for tabte indtægter og merudgifter pga. COVID-19. (2020-2021)
 • TAK til Århus Ungdommens Fællesråd for tilskud til 2 nye letvægts patruljetelte. (2020)
Velkommen til FDF Viby J

FDF Viby J er en lokalforening under børne- og ungdomsorganisationen Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, som giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om, at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne, der har noget på hjerte. Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne – det at lege, hygge, grine og tale sammen og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi mener, at alle har noget at bidrage med til fællesskabet, og det præger den måde, vi er sammen på. I FDF vil vi gerne inspirere børn og unge til at tænke kreativt og bruge fantasien. Gennem leg, samspil, innovation og friluftsliv udfordrer vi os selv og den verden vi lever i. FDF Viby J blev stiftet d. 27. oktober 1927.

2 days ago

Kære FDFere og forældre!Så er det blevet tid til FDF igen og vi har sådan glædet os til at se jer! Efter en lang sommer hvor nogen har været på landslejr, og andre har oplevet alt muligt andet godt, så er vi nu klar til torsdagsmøderne igen med nye skønne FDF-oplevelser. 🙂Vi begynder nu på torsdag den 18. august kl. 17.30-19.00 med et fællesmøde for hele kredsen (Familie FDFere er også velkommen til at deltage, så skal en forælder gerne deltage også). Her siger vi hej til hinanden efter sommerferien, og måske byder vi nye velkommen. Der står ledere klar til at tale med nye forældre eller hvis I har spørgsmål til FDF-skjorte eller andet.Man må altid gerne tage en ven med til FDF så de kan opleve, hvordan det er at gå til FDF. Man kan begynde til FDF om torsdagen fra det sidste år man går i børnehave. Og er man imellem 3 og 6 år kan man gå til Familie FDF den sidste lørdag i hver måned. Man kan prøve de 3 første gange gratis (Familie FDF dog kun 1 gang). Holdets ledere vil gerne vide, hvis der kommer nogen ekstra med i forhold til programmet. I kan finde telefonnumre på hjemmesiden (fdfvibyj.dk), der kan I evt. bare sende en SMS. På samme nummer må I gerne melde afbud hvis jeres barn ikke kommer til FDF så vi ikke står og venter.Programmer findes på hjemmesiden allerede nu. Familie FDF begynder lørdag den 27. august. Vi glæder os helt vildt til endnu en fantastisk sæson sammen med jer!Hilsen lederne ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Er dit barn til friluftsliv, leg og nye venskaber?Hos FDF Viby J står frivillige voksne klar til at byde dit barn velkommen med højt humør, sjove møder og spændende og udfordrende aktiviteter. Vi bygger huler, bryder koder og løser mysterier. Vi rister skumfiduser over bål, fortæller røverhistorier og synger en sang i bålets orange skær. Vi tager på store lejre og små ture, og vi skaber oplevelser, som vi husker for livet. Og så elsker vi at lege!Vi holder sæsonstart torsdag d. 18. august kl. 17.30-19.00 på Damtoften 20, 8260 Viby J. Alle er meget velkommen! 🙂Lyder det som noget for dig? Så kan du bare møde op og være med. Det er gratis at være med tre gange. Dog kun én gang ved familieholdet.Hold og mødetider på de forskellige klasser/aldersgrupper:Puslinge/Tumlinge (sidste år i børnehave–2. klasse)Torsdage kl. 17.30–19.00Pilte/Væbnere (3.–6. klasse)Torsdage kl. 17.30–19.00Familieholdet (3–6 årige inkl. en forælder)Sidste lørdag i måneden kl. 09.30–11.30Du kan finde mere information om FDF Viby J samt læse de forskellige programmer for klasserne på vores hjemmeside: fdfvibyj.dkVi glæder os til at se dig! 😀Fotograf: Thomas Heie Nielsen (billede 1 og 3) ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Andagt i vores område.Sæbeboblerne symboliserer livsmod 🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Lidt stemningsbilleder fra endnu en skøn dag på Sletten! ☀️ ... See MoreSee Less
View on Facebook