Tilmelding til arrangementer sker via Medlemsservice: Arrangementer | FDF

Hvis det er første gang du skal tilmelde dig/et barn, så læs gerne håndbogen: http://fdfvibyj.dk/wp-content/uploads/2023/03/Haandbog-til-brug-af-Medlemsservice.pdf

Det er VIGTIGT at når fx mor vil tilmelde sit barn til et arrangement, at hun logger ind med sin egen profil og ikke med barnets, medmindre barnet er gammelt nok til selv at tilmelde sig/betale. Alle såvel forældre som barn har hver deres profil.

Ved første log-in i Medlemsservice skal man trykke på feltet “nulstil adgangskode” og man vil lidt efter modtage et link til oprettelse af en kode. Herefter kan du logge ind. Igen skal det understreges at den forældre der skal handle på barnets vegne, logger ind med sit eget log-in.

Hvis Medlemsservice ikke tillader dig at logge ind med din mail, kan det være fordi vi har registeret en forkert mailadresse på dig. Kontakt Mads, hvis du har problemer med at logge ind.

Ved tilmelding af flere børn, skal man på side 2 trykke på feltet “tilføj flere deltagere” og ikke tilmelde dem enkeltvis.

Spørgsmål eller problemer med Medlemsservice? Kontakt Mads på mail: kasserer@fdfvibyj.dk eller sms 28967688.