COVID-19 OPDATERING: (12.01.21)

Kære børn, forældre og Familie-FDF
Velkommen til 2021 – vi håber I kom godt ind i det nye år.
Opstart og den kommende tid
Vi meldte ud før jul, at vi ville starte op igen torsdag den 14. januar.
Vi kan ikke starte fysisk, men vi starter op igen. Og idet vi ikke ved om restriktioner forlænges ud over den 17. januar (det formoder vi dog de gør), og hvornår der åbnes op for at vi kan mødes igen og i hvilket omfang, så har vi tænkt lidt længere frem end den 14. januar.
  • Puslinge/tumlinge/pilte vil modtage en mail fra deres ledere, med en beskrivelse af det nye samarbejde FDF har startet med Ramasjang om “Gode gerninger”. Det vil forklare hvilke gode gerninger børnene kan gøre – også små gode gerninger i hjemmet og i det nære.
    Der vil ikke umiddelbart være online møder, men det tages op til overvejelse, hvis der går for lang tid, før vi må mødes igen.
  • Væbnere/seniorvæbnere starter med onlinemøde den 14. januar – nærmere information kommer fra lederne. Der vil løbende blive afholdt online møder, men om det er hver torsdag er endnu ikke afklaret.
  • Familie-FDF afventer hvad der sker efter den 17. januar. Der kommer nærmere informationer fra lederne.
Sæt X i kalenderen
Vi planlægger sommerlejr for alle (familie-FDF, puslinge, tumlinge, pilte, væbnere og seniorvæbnere) den 28. juli til 1. august i Katthuset. Lejren vil måske starte den 27. juli for væbnere/seniorvæbnere og evt. pilte, men det er endnu ikke endeligt besluttet.
Hvis anbefalingerne til sommer fraråder overnatning, så vil vi planlægge med en lejr uden overnatning. Vi håber, at det uanset hvad bliver muligt at holde sommerlejr i et eller andet omfang.
Vi håber ikke der går for længe, før vi igen kan ses til fede FDF-aktiviteter.
De bedste hilsner fra lederne

Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

4 days ago

FDF Viby J

Sæsonopstart d. 14. januar 2021

Vi kan ikke starte fysisk, men vi starter op igen. Og idet vi ikke ved om restriktioner forlænges ud over den 17. januar (det formoder vi dog de gør), og hvornår der åbnes op for at vi kan mødes igen og i hvilket omfang, så har vi tænkt lidt længere frem end den 14. januar.

Puslinge/tumlinge/pilte vil modtage en mail fra deres ledere, med en beskrivelse af det nye samarbejde FDF har startet med Ramasjang om "Gode gerninger". Det vil forklare hvilke gode gerninger børnene kan gøre - også små gode gerninger i hjemmet og i det nære.
Der vil ikke umiddelbart være online møder, men det tages op til overvejelse, hvis der går for lang tid, før vi må mødes igen.

Væbnere/seniorvæbnere starter med onlinemøde den 14. januar - nærmere information kommer fra lederne. Der vil løbende blive afholdt online møder, men om det er hver torsdag er endnu ikke afklaret.

Familie-FDF afventer hvad der sker efter den 17. januar. Der kommer nærmere informationer fra lederne.
...

View on Facebook

4 weeks ago

FDF Viby J

Så er der sendt bankoplader, link og praktisk information ud til alle tilmeldte. Vi glæder os til en hyggelig aften! 😃 ...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Husk tilmelding til online banko! 😃 Giv besked til Mads på mail senest onsdag kl. 16.00, hvis du vil være med. ...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Julen kommer lige så stille krybende ind og tænder lys i den mørke tid.
Igen i år står Viby J FDF klar til at sælge de flotteste juletræer.

I år synes vi I skal komme og finde det pæneste hos os, for så støtter I nemlig en lokal forening, der, som alle andre foreninger, forsøger at holde gang i gode fritids aktiviteter for børn og unge selvom 2020 har budt på en del udfordringer.

Et stue træ omkring 2m koster omkring 300kr, og vi kan bringe ud.

Åbningstiderne er frem til jul således:
14dec - 18dec: kl 12 - 18
19dec - 23dec: kl 10 - 18
...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Kære medlemmer, forældre og familie-FDF

På baggrund af de seneste udmeldinger så aflyser vi vores fysiske møder for resten af sæsonen. Samtidig flytter vi opstarten i det nye år en uge, så vi har tid til at planlægge ud fra hvad der gælder efter den 3. januar 2021. Vi starter derfor op igen torsdag den 14. januar - forhåbentligt fysisk.

Mødet på torsdag den 10. december er aflyst for puslinge/tumlinge/pilte. Væbnere/seniorvæbnere holder møde online - nærmere herom sendes direkte til de unge.

Men men men, vi er slet ikke klar til at ønske jer alle en god jul endnu. Vi afholder nemlig vores afslutning virtuelt og inviterer til online-julebanko torsdag den 17. december kl. 17.30-19.00. Alle børn, herunder familie-FDF samt aktive børneledere får en bankoplade, og herefter spilles der om fede præmier!
Vi er bevidste om, at nogle af børnene måske er for små til at deltage selv, og vi håber forældrene har mulighed for at give en hånd med, hvor det er nødvendigt. Og hvis det ikke er muligt for børnene at deltage i hele seancen, så forstår vi, hvis det bliver nødvendigt at logge af før.
Bankospillet kommer til at foregå på zoom. Tilmelding til arrangementet kan ske til Mads Simonsen ved at besvare mailen, så sender vi et link til zoom forud for dagen - ligesom vi også sikrer, at I får en bankoplade.

Hvis I har spørgsmål, så er I velkommen til at kontakte kredsleder Pernille Dannevig Jakobsen eller klasselederne.

Vi håber at se jer til online-julebanko - og hvis ikke, så ses vi måske på Viby Torv ved juletræerne, hvor I kan komme og købe årets juletræ 🎄

Foreløbig rigtig glædelig jul og godt nytår 🎅🎇
...

View on Facebook