Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

2 days ago

FDF Viby J

Vi starter familie FDF op. Det er for de mindste i familien (3-6 år), dog i selskab med mindst en forælder. Programmet er lavet så I skal blot møde op og nyde selskabet. Er det noget for jer skal I sætte kryds den sidste lørdag i måneden.

Vi ses på damtoften 20
- det er tilladt at medbringe søskende
...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Væbnere/seniorvæbnerne lavede her til aften pandekager med fyld på Trangia. Det smagte godt! 😀 ...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

I dag havde vi sæsonopstart 😀 Der blev bl.a. leget og lavet snobrød 🔥 ...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Der er sæsonopstart torsdag d. 15. august kl. 18.00-19.30 på Damtoften 20, 8260 Viby J. Vi glæder os til at se jer! 😃 ...

View on Facebook