Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

2 weeks ago

FDF Viby J

Sommerlejr tirsdag d. 2. juni og onsdag d. 3. juni:

I går tirsdag startede dagen med en større eftersøgning, da Keld var blevet væk - sådan helt væk. Det viste sig at han var blevet taget til fange i Afrikaland af en farlig kannibal efter Keld havde brugt tidsmaskinen for at lede efter mad. Kannibalen ville bruge ham til gryderet.

Vi gik igang med at blive gode venner med kannibalen og lave aftensmad som vi kunne bytte for Keld. Der blev produceret masker, spyd, huler og gryderet på bålet efter der blev hakket grøntsager og andre madvarer.

Heldigvis fik vi Keld tilbage og i samme ombæring fik vi nogle af de nøgler vi skal samle til Olsen Banden. Så nu er vi godt på vej til at få samlet de mange nøgler til pengeskabet.

Til aften var der lejrbål ude ved bålet, hvor der var besøg af forskellige gæster til sketch, post og lejr avis

Så blev det onsdag og temaet for dagen var "vanddag". Det betød vandaktiviteter af forskellig art. Finalen stod på vandraketter som skulle fyres ud over marken. Det bragte lykke. Eftermiddagen gik med en gåtur ind til friluftsbadet hvor vi hyggede i det udendørs bassin. Heldigvis havde solen sørget for 26 grader varmt vand.

Efter gåturen hjem igen stod aftensmaden klar og så sluttede dagen af med en hyggelig sangaften på madrasserne i stuen.
...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Blip båt gud hvor går det godt! 🙂

Quiz: Hvad siger en tidsmaskine?
Se svaret i bunden.

De fleste børn på lejren har det godt, dette kommer som en overraskelse, for lederne, da det var forventet at sorte huller og uhyre kunne forekomme når man rejser meget i tidsmaskiner. Dog overlevede alle børn turen, selvom at symptomerne på tidsrejser er; mørke render under øjne, gabende munde og liggen på langs.

Dagene startede med at Olsen banden kom forbi, da Egon er sikker på at tyskerne har gemt et pengeskab på lejrens grund. Børnene rejste tilbage til i tiden i en tidsmaskine som Olsen banden havde “lånt”.

Børnene endte i træningslejr hos danske frihedskæmpere, hvor der skulle trænes i at snige og lave flyverskjul. Skolen forgik indtil der var frokost, hvor efter at tyskerne skulle overvåges og observeres. Her fandt ungerne en velbevogtet skattekiste, Uhhhh - spændende!!

Hvad venter i morgen hvem ved - Men der vil helt sikkert lyde “Skide godt, Egon” i gennem lejren.

Svar: “Blip båt båt bleep, vroom blip båt”
...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Sommerlejr 2019 søndag d. 30. juni. De store skulle spille BIG kroket 😀 Så der blev lavet de materialer vi skulle bruge. Det var hårdt at spille 30 graders varme! ☀️ De små ankom om aftenen. Dagen blev sluttet af med lejrbål 🔥 ...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Sommerlejren er startet for de få rå.
Efter en lang dags vandring i Horsens, er vi nu landet i en fin have.
En dejlig kvinde har simpelthen sagt ja til at vi overnatter. Hun har ovenikøbet bagt kage, sørget for boller til morgenmad og meget mere.
Pigerne er ved godt mod og vi glæder os til at se de andre i morgen.
...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Der var både sommer, solskin og masser af liv da vi her til aften lukkede sæsonen med den traditionsrige gudstjeneste og grillhygge! ⛪ 🌭
Der blev taget godt for sig af grillpølserne, og de varme brød gik som ... 🤷‍♂️

God sommer til jer alle, og vi glæder os til at se rigtig mange af jer på sommerlejren! 😎
Det bli'r skide godt! 👌
...

View on Facebook