Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

3 days ago

FDF Viby J

I dag havde vi sæsonopstart 😀 Der blev bl.a. leget og lavet snobrød 🔥 ...

View on Facebook

1 week ago

FDF Viby J

Der er sæsonopstart torsdag d. 15. august kl. 18.00-19.30 på Damtoften 20, 8260 Viby J. Vi glæder os til at se jer! 😃 ...

View on Facebook

2 weeks ago

FDF Viby J

Husk at der er sidste tilmeldingsfrist d. 11. august til grillaften. Sæsonopstart er d. 15. august. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen! 😀 ...

View on Facebook

2 months ago

FDF Viby J

Sommerlejr tirsdag d. 2. juni og onsdag d. 3. juni:

I går tirsdag startede dagen med en større eftersøgning, da Keld var blevet væk - sådan helt væk. Det viste sig at han var blevet taget til fange i Afrikaland af en farlig kannibal efter Keld havde brugt tidsmaskinen for at lede efter mad. Kannibalen ville bruge ham til gryderet.

Vi gik igang med at blive gode venner med kannibalen og lave aftensmad som vi kunne bytte for Keld. Der blev produceret masker, spyd, huler og gryderet på bålet efter der blev hakket grøntsager og andre madvarer.

Heldigvis fik vi Keld tilbage og i samme ombæring fik vi nogle af de nøgler vi skal samle til Olsen Banden. Så nu er vi godt på vej til at få samlet de mange nøgler til pengeskabet.

Til aften var der lejrbål ude ved bålet, hvor der var besøg af forskellige gæster til sketch, post og lejr avis

Så blev det onsdag og temaet for dagen var "vanddag". Det betød vandaktiviteter af forskellig art. Finalen stod på vandraketter som skulle fyres ud over marken. Det bragte lykke. Eftermiddagen gik med en gåtur ind til friluftsbadet hvor vi hyggede i det udendørs bassin. Heldigvis havde solen sørget for 26 grader varmt vand.

Efter gåturen hjem igen stod aftensmaden klar og så sluttede dagen af med en hyggelig sangaften på madrasserne i stuen.
...

View on Facebook

2 months ago

FDF Viby J

Blip båt gud hvor går det godt! 🙂

Quiz: Hvad siger en tidsmaskine?
Se svaret i bunden.

De fleste børn på lejren har det godt, dette kommer som en overraskelse, for lederne, da det var forventet at sorte huller og uhyre kunne forekomme når man rejser meget i tidsmaskiner. Dog overlevede alle børn turen, selvom at symptomerne på tidsrejser er; mørke render under øjne, gabende munde og liggen på langs.

Dagene startede med at Olsen banden kom forbi, da Egon er sikker på at tyskerne har gemt et pengeskab på lejrens grund. Børnene rejste tilbage til i tiden i en tidsmaskine som Olsen banden havde “lånt”.

Børnene endte i træningslejr hos danske frihedskæmpere, hvor der skulle trænes i at snige og lave flyverskjul. Skolen forgik indtil der var frokost, hvor efter at tyskerne skulle overvåges og observeres. Her fandt ungerne en velbevogtet skattekiste, Uhhhh - spændende!!

Hvad venter i morgen hvem ved - Men der vil helt sikkert lyde “Skide godt, Egon” i gennem lejren.

Svar: “Blip båt båt bleep, vroom blip båt”
...

View on Facebook