NYHED: NYHED: NYHED:

Kære børn, unge og forældre.

Det er efterhånden virkelig længe siden at vi har set hinanden, og I kan tro vi savner det! Jeg har f.eks. hørt rygter om at Mette og Amalie læser Sille og Sigurd for sig selv hver aften, og at Allan spontant har bygget et raftebord i haven, og jeg ved at Rasmus har bygget sin seng om til en lejrplads med telt, trangia og frysetørret mad!

Derfor er det også med stor glæde at vi nu kan meddele at vi er i fuld gang med at få gjort Damtoften klar og få koordineret mødetider, ledere, program og alt det andet vi skal have styr på, for igen at kunne lave nogle fede, omend lidt anderledes, møder for jer.

Det betyder at vi igen kan se hinanden i levende live torsdag efter Kristi Himmelfart, den 28. maj!!!

Program og forholdsregler for de enkelte klasser vil blive lagt op på hjemmesiden inden vi starter op igen.

Vi glæder os enormt meget, og er spændt på at se om vi overhovedet kan kende jer – og om I kan kende os.

Med forventningsfulde hilsner,
FDF Viby J.

____________________________________________________________________________________

Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

3 weeks ago

FDF Viby J

I torsdags fik vi sagt god sommer til alle børn og voksne i kredsen. Vores præst - Lise - var forbi og holde mini gudstjenester på de forskellige hold. Det var så hyggeligt! 😊 Hos puslinge og tumlinge sluttede sæsonen af med snackmøde hvor vi lavede pandekager over bål og prøvede kræfter med at riste KÆMPE skumfiduser med kiks omkring. 😊 Til slut kunne alle få det flotte "sammen-hver-for-sig" mærke med regnbuen som vi har arbejdet på derhjemme under corona fraværet. 😊
Nu er næste oplevelse sommerlejr for mange af os og vi glæder os!

Rigtig dejlig sommer til jer alle 😃🇩🇰🍀💐🎶🎊
...

View on Facebook

4 weeks ago

FDF Viby J

I dag fik puslinge/tumlinge øvet færdigheder i at lave bål 😀🔥 Der var stor begejstring da det lykkedes! Se video i kommentaren 😄 ...

View on Facebook

1 month ago

FDF Viby J

Sæsonnens sidste familiemøde er i dag blevet afholdt. Vi var sammen, i skoven, med masser af plads. Der blev dystet mellem familierne, bl.a. skulle man forklæde sig som skoven. Uh det er dejligt at lave FDF igen.
Vi gør det igen efter sommerferien.
...

View on Facebook