Efteråret 2019

Nu er sæsonen godt i gang for puslinge til seniorer. Som noget nyt i 2019 opstarter vi Familie FDF den sidste lørdag i måneden og det glæder vi os til!

Puslinge og tumlinge er påbegyndt deres rejse rundt i forskellige lande, hvor de bl.a. skal til Legeland, Skovland og Sambaland.

Piltene bygger og hygger mens væbnere og seniorvæbnere bl.a. har øvet skills til Saga-løbet, skal klatre og lege med ild. Seniorerne mødes en gang om måneden til madlavning eller en tur på gyngende grund. Derudover har vi vores fælles kredsjuleweekend 15.-17. november i Katthuset.

Fra 13. oktober til 2. november har vi vores store loppemarked, hvor overskud går til kredsens aktiviteter, Damtoften og vores lejr Katthuset. Det er en hyggelig begivenhed hvor alle er velkomne. Både til sorteringsdage og salgsdage.

I december sælger vi juletræer på Viby Torv foran kirken. Alle er velkomne til at hjælpe med at sælge og især velkomne til at købe juletræ ved os.

Spørgsmål til loppemarked eller juletræer kontakt Morten Ulrich Jensen på 28 30 73 55.

Øvrige spørgsmål om klasserne eller kredsen kan rettes til formanden Lene Samsøe eller kredslederne Jane eller Pernille – kontaktoplysninger findes under “Kontakt”.

Velkommen til FDF Viby J

FDF handler om at give børn og unge et ståsted at møde verden fra. FDF bygger på fire pinde, nemlig: Relationer, leg, tro og samfundsengagement. Kort fortalt handler det om at FDF er et frirum, hvor børn og unge glædes, oplever og vokser i mødet med voksne der har noget på hjertet. At vi i FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag. I FDF bliver verden større, når vi gennem leg og udfordringer lærer at indgå i forpligtende fællesskaber. I FDF Skabes der ansvarlige, demokratiske og deltagende medborgere, der engagere sig i den verden, vi lever i. Det er store ord, som vi i FDF Viby forsøger at leve op til. I vores daglige virke leves det ud gennem leg, ansvar og udfordringer. Vi flytter grænser sammen i et trygt fællesskab.

3 days ago

FDF Viby J

FDF VIBY J holder KÆMPE LOPPEMARKED i Loppehuset i Højbjerg!

Åbningstider:
Søndag d. 27. oktober kl. 11.00 - 15.00
Torsdag d. 31. oktober kl. 17.00 - 19.00
Lørdag d. 2. november kl. 11.00 - 14.00

Vi sælger antikviteter, lamper, møbler, elektronik, køkkengrej, bøger, legetøj, cykler, tøj, sko, tasker, billeder, værktøj og alt til hus og have.

Kom og gå på opdagelse, mærk den gode stemning og støt samtidig et godt formål.

Her er gratis entré, toiletter og gode P-forhold.
Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i vores café.

Adresse:
Søren Nymarks Vej 6L, 8270 Højbjerg
...

View on Facebook

2 weeks ago

FDF Viby J

Mens du sov, var 7 seniorvæbnere og seniorerne ude og prøve kræfter med dem selv, med vanvittige poster, tiden og årets første frostklare nat.
De har gået et sted mellem 22 og 30 km, løst opgaver om rumraketten, syet en knap i en perfekt stegt æggeblomme og meget meget mere.
Rygtet går på at de sov inden de forlod målområde.🤣👍🥰
Tak for lån af jeres modige og seje tøser. Vi håber de har fået varmen og masser af kram OG SØVN.
Hvis I vil se billeder af dem og de andre 195 deltagere, kan de findes på sagaløbet Facebookside
...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Tak til de seje indianere, der dukkede op i dag. Der blev bygget Tippi, lavet fjerpynt, drømmefangere, malet totempæl og bagt snobrød.
Vi ses igen den sidste lørdag i oktober.
...

View on Facebook

3 weeks ago

FDF Viby J

Så er der kun 10 min til at familie FDF starter. Vi er SÅ klar💪 ...

View on Facebook

4 weeks ago

FDF Viby J

Vi starter Familie FDF op. Første møde er den 28.sep. ...

View on Facebook